Hírarchívum

Thaiföldi delegáció tett szakmai látogatást a Benedek Karon


Hat fős thaiföldi delegáció tett szakmai látogatást december 10-én a Benedek Elek Pedagógiai Karon. A kisgyermek pedagógiával foglalkozó Naresuan University Faculty of Education professzorai interneten találtak rá a Pedagógiai Karra néhány héttel ezelőtt, a kapcsolatfelvételt követően pedig már egy napot el is töltöttek a Karon, ahol tanulmányozták az oktatói, szakmai munkát, majd megtekintették az óvodapedagógus hallgatókat képző Aranykapu Gyakorló Óvodát és Lewinksy Anna Gyakorló Óvodát is. A delegációt vezető  Dr.Chantana Chanbanchong professzor asszony elragadtatással szólt a látottakról és hosszútávú együttműködési szándékukat fejezte ki a Pedagógiai Kar vezetése felé. Ennek keretében Benedekes oktatókat és hallgatókat várnak az egyetemükre, thaiföldről pedig szintén oktatók és hallgatók érkeznének a hazai óvóképzés egyik legrégebbi és legelismertebb intézményébe.

A thai vendégek soproni látogatásáról a Pulzus Tv is hírt adott. A tudósítás itt tekinthető meg: http://www.pulzustv.hu/archivum/hirmusor/


 • Meghívó Suzy Rosemond előadására

  2016.12.14., szerda

  A Benedek Elek Kar vendége lesz Suzy Rosemond (Völgyi Zsuzsa), a Kindercare Learning Center, Stoneham, Massachusetts igazgatója.

  Tovább ->

 • Nemzetközi Est a Benedeken

  2016.12.12., hétfő

  Nagy sikerű Nemzetközi Est rendezvény zajlott a Benedek Elek Pedagógiai Karon 2016. december 6-án az esti órákban.

  Tovább ->

 • Jótékonysági koncert a Domonkos templomban

  2016.12.12., hétfő

  2016. december 3-án, szombaton este 6 órától a Benedek Kórus jótékonysági koncertet adott az esti mise után. A Domonkos templom sorai szinte teljesen megteltek, hogy a jelenlévők meghallgassák a felcsendülő gregorián dalokat és kórusműveket.

  Tovább ->

 • Jótékonysági süteményvásár a Benedek Elek Pedagógiai Karon

  2016.12.12., hétfő

  2016. december 6-án került megrendezésre a szakkollégium szervezésében az idei süteményvásár. Az előző évek hagyományához híven, a jótékonysági rendezvény bevételével egy soproni szociális intézményt támogattunk. A résztvevőknek délután 2-től egészen fél 5-ig volt lehetősége a sütemények valamint pi...

  Tovább ->

 • Megnyílt a BPKávéház

  2016.12.09., péntek

  „- BPK…

  -Jajj, a kávé! - mondta feleségem.

  Innen már csak egy szót kellett hozzátenni, s megszületett a BPKávéház ötlete.” Dr. habil Varga László egyetemi docens

   

  Tovább ->

 • „Oktatási együttműködések az AT-HU határ régióban“ című projekt (2014-2020)

  2016.12.07., szerda

  (Projekt.azonosító: ATHU1) az INTERREG V-A Ausztria-Magyarország Együttműködési Program által támogatva-megnyitó rendezvényére került sor 2016. november 23-án, Lanzenkirchenben.

   

  Tovább ->

 • BENEDEK-es siker a MEFOB-on

  2016.12.07., szerda

  2016.11.27-én Budapesten megrendezésre került a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Judo Bajnokság, ahol összesen 387 diák mérettette meg magát.

  Tovább ->

Displaying results 1 to 7 out of 8

Oldal 1

Oldal 2

Következő >


-- Vissza a főoldalra --