Hírarchívum

Thaiföldi delegáció tett szakmai látogatást a Benedek Karon


Hat fős thaiföldi delegáció tett szakmai látogatást december 10-én a Benedek Elek Pedagógiai Karon. A kisgyermek pedagógiával foglalkozó Naresuan University Faculty of Education professzorai interneten találtak rá a Pedagógiai Karra néhány héttel ezelőtt, a kapcsolatfelvételt követően pedig már egy napot el is töltöttek a Karon, ahol tanulmányozták az oktatói, szakmai munkát, majd megtekintették az óvodapedagógus hallgatókat képző Aranykapu Gyakorló Óvodát és Lewinksy Anna Gyakorló Óvodát is. A delegációt vezető  Dr.Chantana Chanbanchong professzor asszony elragadtatással szólt a látottakról és hosszútávú együttműködési szándékukat fejezte ki a Pedagógiai Kar vezetése felé. Ennek keretében Benedekes oktatókat és hallgatókat várnak az egyetemükre, thaiföldről pedig szintén oktatók és hallgatók érkeznének a hazai óvóképzés egyik legrégebbi és legelismertebb intézményébe.

A thai vendégek soproni látogatásáról a Pulzus Tv is hírt adott. A tudósítás itt tekinthető meg: http://www.pulzustv.hu/archivum/hirmusor/


 • Könyvbemutató karunkon

  2015.05.22., péntek

  A NymE Benedek Elek Pedagógiai Kar Don Bosco Szakkollégiuma gondozásában és a Soproni Tudós Társaság anyagi támogatásával „ A család őrizze, kinyilvánítsa és közölje a szeretetet” címmel megjelent kötet könyvbemutatóját 2015. május 13-án a NymE BPK-on nagy érdeklődés kísérte.

  Tovább ->

 • Fotó: Tóth Orsolya

  "Egyetemi Este" Kolozsváron

  2015.05.13., szerda

  Dr. Varga Norbert adjunktus az Erasmus+ program keretében vendégelőadóként tartott előadást Kolozsváron.

  Tovább ->

 • Kórusunk szerepelt a TE DEUM szentmisén

  2015.05.13., szerda

  Május 5.én a soproni Szent György Dómtemplom TE DEUM szentmiséjén szerepelt a Benedek Kórus.

  Tovább ->

 • Karunk vendégei Szlovákiából és Angliából

  2015.05.12., kedd

  Dr. Szabó Edit, a szlovákiai Selye János Egyetem oktatója az Erasmus+ Tanári Mobilitási Program keretében karunk vendége volt. Látogatása alkalmával a két intézmény közötti oktatási, kutatási és mobilitási kapcsolatokat, tudományos és oktatási együttműködéseket, továbbá a közös kutatási projekteket ...

  Tovább ->

 • TEXTIL MÓKUSOK KIÁLLÍTÁSA

  2015.05.06., szerda

  A Nyugat-magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar I. éves, nappali tagozatos óvodapedagógus hallgatói és tanáruk, Dr. Hartl Éva egyetemi docens szeretettel várnak mindenkit „ A játék pedagógiai feltételei I.” tantárgy keretében készített "Textil mókusok kiállítására"

   

  Tovább ->


-- Vissza a főoldalra --