Hírarchívum

Thaiföldi delegáció tett szakmai látogatást a Benedek Karon


Hat fős thaiföldi delegáció tett szakmai látogatást december 10-én a Benedek Elek Pedagógiai Karon. A kisgyermek pedagógiával foglalkozó Naresuan University Faculty of Education professzorai interneten találtak rá a Pedagógiai Karra néhány héttel ezelőtt, a kapcsolatfelvételt követően pedig már egy napot el is töltöttek a Karon, ahol tanulmányozták az oktatói, szakmai munkát, majd megtekintették az óvodapedagógus hallgatókat képző Aranykapu Gyakorló Óvodát és Lewinksy Anna Gyakorló Óvodát is. A delegációt vezető  Dr.Chantana Chanbanchong professzor asszony elragadtatással szólt a látottakról és hosszútávú együttműködési szándékukat fejezte ki a Pedagógiai Kar vezetése felé. Ennek keretében Benedekes oktatókat és hallgatókat várnak az egyetemükre, thaiföldről pedig szintén oktatók és hallgatók érkeznének a hazai óvóképzés egyik legrégebbi és legelismertebb intézményébe.

A thai vendégek soproni látogatásáról a Pulzus Tv is hírt adott. A tudósítás itt tekinthető meg: http://www.pulzustv.hu/archivum/hirmusor/


 • Szakmai nap: Együtt a szülőkkel

  2014.04.30., szerda

  Tisztelt Érdeklődők! Örömmel hívjuk mindazokat az idei szakmai programunkra, akik úgy gondolják, hogy a nevelői munka egyik próbaköve a szülők és pedagógusok közötti együttműködés hatékonysága.

  Tovább ->

 • Kari TDK konferencia a Benedek Elek Pedagógiai karon

  2014.04.30., szerda

  A Benedek Elek Pedagógiai Kar 2014. április 23-án, 17 órai kezdettel rendezte meg Kari Tudományos Diákköri Konferenciáját.

  Tovább ->

 • Tehetséghidak Program - Régiók közötti Tudástranszfer

  2014.04.29., kedd

  Fórum Műhelybeszélgetés- a tehetséggondozásról - megrendezésére került sor Karunkon, 2014. április 9-én a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (MATEHETSZ) és a Benedek Elek Pedagógiai Kar szervezésében.

   

   

  Tovább ->

 • Hallgatónk az országos Kazinczy versenyen

  2014.04.27., vasárnap

  A felsőoktatási intézmények Kazinczyról elnevezett 2014. évi Szép magyar beszéd verseny országos döntőjére 2014. április 11-én, pénteken került sor, melyen jómagam képviseltem a Nyugat-magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karát.

  Tovább ->

 • Látogatás a bécsi Freud múzeumban

  2014.04.24., csütörtök

  2014. április 11-én a II. éves szociálpedagógia szakos hallgatókkal Bécsben jártunk a Freud múzeumban.

  Tovább ->

 • Study Visit karunkon

  2014.04.22., kedd

  A Benedek Elek Pedagógiai Kar a napokban adott otthont egy nemzetközi szakértői tanácskozásnak (Study Visit), melyen a karib –tengeri Martinique szigetétől Európa tíz országán át egészen Thaiföldig húsz kisgyermekneveléssel foglakozó szakember vett részt.

  Tovább ->

 • KI?KÉRDEZ?Ő?!

  2014.04.14., hétfő

  Az NymE Benedek Elek Pedagógiai Karának másodéves Média moderátor szakos hallgatói nyílt beszélgetést szerveztek Bakos Piroskával április 9-én, szerdán este. Mivel az előadás ingyenes volt, így bárki részt vehetett rajta. Több érdekes, a résztvevőket különösen foglalkoztató téma is szóba került, me...

  Tovább ->

Displaying results 1 to 7 out of 11

Oldal 1

Oldal 2

Következő >


-- Vissza a főoldalra --