Hírarchívum

Thaiföldi delegáció tett szakmai látogatást a Benedek Karon


Hat fős thaiföldi delegáció tett szakmai látogatást december 10-én a Benedek Elek Pedagógiai Karon. A kisgyermek pedagógiával foglalkozó Naresuan University Faculty of Education professzorai interneten találtak rá a Pedagógiai Karra néhány héttel ezelőtt, a kapcsolatfelvételt követően pedig már egy napot el is töltöttek a Karon, ahol tanulmányozták az oktatói, szakmai munkát, majd megtekintették az óvodapedagógus hallgatókat képző Aranykapu Gyakorló Óvodát és Lewinksy Anna Gyakorló Óvodát is. A delegációt vezető  Dr.Chantana Chanbanchong professzor asszony elragadtatással szólt a látottakról és hosszútávú együttműködési szándékukat fejezte ki a Pedagógiai Kar vezetése felé. Ennek keretében Benedekes oktatókat és hallgatókat várnak az egyetemükre, thaiföldről pedig szintén oktatók és hallgatók érkeznének a hazai óvóképzés egyik legrégebbi és legelismertebb intézményébe.

A thai vendégek soproni látogatásáról a Pulzus Tv is hírt adott. A tudósítás itt tekinthető meg: http://www.pulzustv.hu/archivum/hirmusor/


 • Kari Karácsonyi Hangverseny

  2013.11.29., péntek

  Az Ének-Zene Tanszék oktatói és hallgatói szeretettel várnak minden kedves kollégát és hallgatót Karácsonyi Hangversenyükre

  2013. december 10-én 18.00 órakor a Brunszvik terembe.

   

  Tovább ->

 • Jótékonysági sütivásár a Don Bosco Szakkollégium szervezésében

  2013.11.28., csütörtök

  A Don Bosco Szakkollégium jótékonysági süteményvásárra invitál minden kedves segítő szándékú kollégát, hallgatót 2013. dec. 4-én 15 - 19 óráig a Brunszvik terem előtti társalgóba.

  Tovább ->

 • Nagy érdeklődés kísérte az anyanyelvi versenyt Karunkon

  2013.11.27., szerda

  A Magyar Nyelvi és Irodalmi Tanszék idén 2013. november 20-án 13 órától rendezte meg a Benedek Kar hallgatói számára a Szép magyar beszéd versenyt a fszt. 6-os Tanácsteremben.

  Tovább ->

 • Babos Ágnes festőművész képszentelése

  2013.11.20., szerda

  A Magyar Műhely Alapítvány szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt Babos Ágnes festőművész, nyugalmazott művésztanár kollégánk Jézus Krisztus szenvedéstörténetét bemutató STÁCIÓ képeinek felszentelésére 2013. november 24-én 17.00 órakor a mezőörsi Római Katolikus Templomba.

  Tovább ->

 • Szép magyar beszéd versenyre meghívó!

  2013.11.18., hétfő

  A Magyar Nyelvi és Irodalmi Tanszék szeretettel hív mindenkit a 2013. november 20-án 13.00 órakor a Fszt. 6-os tanácsteremben megrendezésre kerülő Szép magyar beszéd versenyre.

  Tovább ->

 • Eredményesen szerepeltek és továbbjutottak a Kari TDK-n hallgatóink

  2013.11.18., hétfő

  2013. november 14-én, a Kari TDK Társadalomtudományi Szekcióján valamennyi hallgatónk eredményes megmérettetésen esett át. Az oktatókból álló szakmai zsűri 5 hallgató pályamunkáját ítélte az országos megmérettetésre alkalmasnak. Továbbjutottak:

  Bácskai Zsuzsanna, levelező tagozatos szoc...

  Tovább ->

 • Szónoklatból jelesre vizsgáztak

  2013.11.18., hétfő

  Az ELTE-BTK Magyar Nyelvtudományi és Finnugor Intézete, a Rákóczi Szövetség, a Magyar Nyelvtudományi Társaság Magyartanári Tagozata és az Anyanyelvápolók Szövetsége által meghirdetett 15. Országos Kossuth Lajos Szónokversenyen kiváló eredménnyel szerepeltek hallgatóink Szilágyi Balázs és Végvári Ádá...

  Tovább ->

Displaying results 1 to 7 out of 14

Oldal 1

Oldal 2

Következő >


-- Vissza a főoldalra --