Hírarchívum

Thaiföldi delegáció tett szakmai látogatást a Benedek Karon


Hat fős thaiföldi delegáció tett szakmai látogatást december 10-én a Benedek Elek Pedagógiai Karon. A kisgyermek pedagógiával foglalkozó Naresuan University Faculty of Education professzorai interneten találtak rá a Pedagógiai Karra néhány héttel ezelőtt, a kapcsolatfelvételt követően pedig már egy napot el is töltöttek a Karon, ahol tanulmányozták az oktatói, szakmai munkát, majd megtekintették az óvodapedagógus hallgatókat képző Aranykapu Gyakorló Óvodát és Lewinksy Anna Gyakorló Óvodát is. A delegációt vezető  Dr.Chantana Chanbanchong professzor asszony elragadtatással szólt a látottakról és hosszútávú együttműködési szándékukat fejezte ki a Pedagógiai Kar vezetése felé. Ennek keretében Benedekes oktatókat és hallgatókat várnak az egyetemükre, thaiföldről pedig szintén oktatók és hallgatók érkeznének a hazai óvóképzés egyik legrégebbi és legelismertebb intézményébe.

A thai vendégek soproni látogatásáról a Pulzus Tv is hírt adott. A tudósítás itt tekinthető meg: http://www.pulzustv.hu/archivum/hirmusor/


 • BPK Irodalmi kávéház IX. találkozója

  2013.04.22., hétfő

  A Benedek Elek Pedagógiai Kar szeretettel várja Önöket a IX. irodalmi kávéház találkozójára, ahol Alpárné Dr. Szála Erzsébet főiskolai tanár művelődéstörténeti előadását hallgathatják.

  Időpont: 2013. április 23. E/1-es előadóterem I. emelet

   

  Tovább ->

 • NYILVÁNOS VIZSGAHANGVERSENY A BENEDEKEN!

  2013.04.18., csütörtök

  A Benedek Elek Pedagógiai Kar szeretettel meghívja Önt hallgatói kórusának nyilvános vizsgahangversenyére a Brunszvik terembe.

  Tovább ->

 • Fiatalokat megszégyenítő érdeklődés a Nyugdíjasegyetemen

  2013.04.18., csütörtök

  Több mint 400 fő regisztrált a soproni Nyugdíjasegyetem e félévi előadásaira. A GYÍK Rendezvényházban tartott előadásomon példás figyelmet, érdeklődést kaptam a ny...

  Tovább ->

 • Müncheni vendégoktató előadása karunkon

  2013.04.16., kedd

  A Nyugat-magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar meghívja Önt a Katolishe Stiftungsfachhochschule München oktatójának Susanna Filesch, főiskolai docens, szociálpedagógus, Orff-zeneterapeuta előadására 2013. április 22-23-án.

   

  Tovább ->

 • TDK teremavató rendezvény

  2013.04.16., kedd

  Szeretettel hívnak és várnak minden kedves érdeklődőt a rendezvény szervezői (Dr. Varga László KTDT elnök, Kissné Zsámboki Réka KTDT titkár, valamint Györe Ákos KTDT hallgató) a 2013 április 23-án megrendezésre kerülő TDK teremavató rendezvényre.

   

  Tovább ->

 • Rendhagyó könyvbemutató

  2013.04.11., csütörtök

  Rendhagyó könyvbemutatót rendezett karunk, 2013. április 9-én a Brunszvik Teremben, a Humántudományi Kutatóközpont szervezésében.

  A könyvbemutatót a szerzők tartották, melyet a nagyszámú jelenlévők érdeklődéssel és kérdésekkel követtek.

  Tovább ->

 • Bábjátékos Szakmai Nap

  2013.04.10., szerda

  A bábpedagógia és bábművészet népszerűsítése céljából, szakmai napra invitál minden kedves érdeklődőt Dr. Józsa Éva egyetemi docens, a bábpedagógus szakirányú továbbképzés szakfelelőse.

  A szakmai nap zárásaként "Metamorfózis" címmel a győri Vaskakas Bábszínház vendégszereplését élvezheti az érdekl...

  Tovább ->

Displaying results 1 to 7 out of 9

Oldal 1

Oldal 2

Következő >


-- Vissza a főoldalra --