Hírarchívum

Thaiföldi delegáció tett szakmai látogatást a Benedek Karon


Hat fős thaiföldi delegáció tett szakmai látogatást december 10-én a Benedek Elek Pedagógiai Karon. A kisgyermek pedagógiával foglalkozó Naresuan University Faculty of Education professzorai interneten találtak rá a Pedagógiai Karra néhány héttel ezelőtt, a kapcsolatfelvételt követően pedig már egy napot el is töltöttek a Karon, ahol tanulmányozták az oktatói, szakmai munkát, majd megtekintették az óvodapedagógus hallgatókat képző Aranykapu Gyakorló Óvodát és Lewinksy Anna Gyakorló Óvodát is. A delegációt vezető  Dr.Chantana Chanbanchong professzor asszony elragadtatással szólt a látottakról és hosszútávú együttműködési szándékukat fejezte ki a Pedagógiai Kar vezetése felé. Ennek keretében Benedekes oktatókat és hallgatókat várnak az egyetemükre, thaiföldről pedig szintén oktatók és hallgatók érkeznének a hazai óvóképzés egyik legrégebbi és legelismertebb intézményébe.

A thai vendégek soproni látogatásáról a Pulzus Tv is hírt adott. A tudósítás itt tekinthető meg: http://www.pulzustv.hu/archivum/hirmusor/


 • Diplomaátadó Ünnepség: "Amikor a megszerzett tudás, hivatássá nemesül."

  2012.06.29., péntek

  Az utóbbi évek legnagyobb létszámú évfolyama, 220 hallgató vette át oklevelét vagy a tanulmányi kötelezettségeinek teljesítéséről szóló igazolását június 22-én délelőtt, a Benedek Elek Pedagógiai Kar Oklevélátadó Nyilvános Ünnepi Tanácsülésén.

  Tovább ->

 • Ünnepélyes Diplomaátadó a GYIK Rendezvényházban

  2012.06.18., hétfő

  A Nyugat-magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kara 2012. június 22-én (pénteken) 10.00 órai kezdettel tartja Ünnepélyes Diplomaátadó Nyilvános Tanévzáró Kari Tanácsülését a GYIK Rendezvényházban (Sopron, Ady Endre út 10.).

  Végzős hallgatóinkat, kollégáinkat szeretettel várjuk a rendezvényr...

  Tovább ->


-- Vissza a főoldalra --