Hírarchívum

Thaiföldi delegáció tett szakmai látogatást a Benedek Karon


Hat fős thaiföldi delegáció tett szakmai látogatást december 10-én a Benedek Elek Pedagógiai Karon. A kisgyermek pedagógiával foglalkozó Naresuan University Faculty of Education professzorai interneten találtak rá a Pedagógiai Karra néhány héttel ezelőtt, a kapcsolatfelvételt követően pedig már egy napot el is töltöttek a Karon, ahol tanulmányozták az oktatói, szakmai munkát, majd megtekintették az óvodapedagógus hallgatókat képző Aranykapu Gyakorló Óvodát és Lewinksy Anna Gyakorló Óvodát is. A delegációt vezető  Dr.Chantana Chanbanchong professzor asszony elragadtatással szólt a látottakról és hosszútávú együttműködési szándékukat fejezte ki a Pedagógiai Kar vezetése felé. Ennek keretében Benedekes oktatókat és hallgatókat várnak az egyetemükre, thaiföldről pedig szintén oktatók és hallgatók érkeznének a hazai óvóképzés egyik legrégebbi és legelismertebb intézményébe.

A thai vendégek soproni látogatásáról a Pulzus Tv is hírt adott. A tudósítás itt tekinthető meg: http://www.pulzustv.hu/archivum/hirmusor/


 • Amerikai vendégek látogattak a Benedek Karra

  2010.06.03., csütörtök

  Amerikai professzorok és hallgatóik látogattak el május 26-án a Benedek Elek Pedagógiai Karra, a BPK Társadalom- és Neveléstudományi Kutatóközpontjának meghívására.

  Tovább ->

 • Falukutató tábor a hétfalusi csángóknál

  2010.06.02., szerda

  A Társadalom- és Neveléstudományi Kutatóközpont a 2010/2011-es tanévben újra szervez falukutató tábort, ezúttal a hétfalusi csángók földjére. A tábor időpontja szeptember első felére esik, előreláthatólag 2010. szeptember 12-19 közé.

  Tovább ->

Displaying results 8 to 9 out of 9

< Előző

Oldal 1

Oldal 2


-- Vissza a főoldalra --