Hírek

Brunszvik Nap a Don Bosco Szakollégium támogatásával

A NymE Benedek Elek Pedagógiai Kar Brunszvik Termében 2016. február 24-én került megrendezésre a Brunszvik Nap, a "Tehetséggondozás gyakorlata és tapasztalatai az óvodáskorúak körében Magyarországon és az USA-ban” címmel.

A sikeres rendezvényen érdekes előadásokat hallgathattak meg az érdeklődők Szekeres Erzsébet textilművész és Bada Márta festőművészek, Prof. Andrea M. Noel amerikai professzor és a Jereváni Óvoda tehetséggondozó programját vezető Dr. Szőllősiné Fekete Tünde, valamint Kocsis Mónika óvodapedagógustól.

A Brunszvik Napon bemutatkoztak tehetséges hallgatók is, Korcsmár Flóra, Cséfalvi Eszter, Fodor Virág és a Tulipán tánckör, valamint a Lövői zenekar, akik szép ünnepi műsorukkal tették emlékezetessé ezt a napot.

A délelőtt folyamán Szekeres Erzsébet könyvbemutatójára és meseképeiből összeállított kiállításának megnyitójára is sor került. A kiállítás képeit Dr. Hartl Éva egyetemi docens méltatta megnyitójában.

A kellemes napot farsangi finomságokkal az IREKS termékei biztosították, Kissné dr. Zsámboki Réka szervezésében.

A Brunszvik Nap tartalmas programját Dr. Hartl Éva egyetemi docens állította össze, a programszervezést – a Don Bosco Szakkollégium által nyert szakkollégiumi pályázatával – Dr. Bodnár Gabriella irányította.

Linkek:

Kapcsolódó hírek:


-- Vissza a főoldalra --

-- Archív hírek --