Hírek

Jótékonysági süteményvásár a Benedek Elek Pedagógiai Karon

Szerző: II. ÉVES MODERÁTOR HALLGATÓK

- 2016. december 12., hétfő 11:56

2016. december 6-án került megrendezésre a szakkollégium szervezésében az idei süteményvásár. Az előző évek hagyományához híven, a jótékonysági rendezvény bevételével egy soproni szociális intézményt támogattunk. A résztvevőknek délután 2-től egészen fél 5-ig volt lehetősége a sütemények valamint pizzák elfogyasztására, és ami még fontosabb, hogy adományaikkal támogassák a Virág Füzér Napközi Otthont.

Szép számmal jelentek meg a diákok csak úgy, mint tanárok és a háttérben szóló karácsonyi zene is meghitt légkört teremtett. Cséfalvai Eszter másodéves óvodapedagógus hallgató dalokat énekelt. A Sopron TV munkatársai is kilátogattak az alkalomra, ahol interjút készítettek Schönwald Laurával, a szakkollégium elnökével.

Az esemény zárásaként eljöttek karunkra a Napközi otthon tagjai és szeretetteljes műsorukkal karácsonyi hangulatot hoztak a szívünkbe. Fogyatékkal élők járnak nap, mint nap a napközi otthonba, életkoruk széles skálán mozog. Ez a műsor, amit előadtak terápiás jelleggel bír, mellyel az együtt mozgásukat is fejlesztik amellett, hogy kifejezik érzéseiket, gondolataikat. A klub tagjai nem csak erre a rendezvényre készültek, hanem gyakran lépnek fel ezzel a gyógyító hatású előadással.

Az est végén Kissné Mayer Mária a napközi otthon vezetője vette át a süteményekből befolyt összeget Dr. habil. Bodnár Gabriellától, szakkollégiumunk vezetőjétől. Viszonzásul a szakkollégium kapott egy nagy ajándékdobozt tele kedvességekkel és szeretettel. Az ajándékcsomag tartalma kézzel készített kis virágokból és színes szívecskékből állt, melyek hátán egy-egy meghitt szó kapott helyet, mint például hit, szeretet, megbecsülés.

Szeretnénk köszönetet mondani azoknak a szponzoroknak, akik felajánlásukkal támogatták az esemény létrejöttét. Az Ő adományaik nélkül nem jöhetett volna ez létre:

· Gellért pékség

· Kultúr presszó

· Taulant pékség

· Fórum pizzéria

· Pizza Forte

· Pizza di Casa

· Hoffer cukrászda

+ egyéni felajánlást kaptunk Csete Lilla Elizabeth-től és Bokor Mihálynétól.

 

Linkek:

Kapcsolódó hírek:


-- Vissza a főoldalra --

-- Archív hírek --