Üdvözöljük a Soproni Egyetem
Benedek Elek Pedagógiai Karán!


A bpk.nyme.hu honlap 2017. augusztus 1. után nem frissül.
Kérem, látogassa meg a kar új honlapját, ahova folyamatosan töltjük fel a friss információkat:A 2017 júniusi Diplomaosztó Ünnepség képei

Tisztelt Hallgatók!

Minden kedves végzett hallgatónknak Gratulálunk!

A Diplomaosztó ünnepség képei itt elérhetők és letölthetők a honlapon:CEEPUS – oktatói mobilitási pályázati felhívás


Pályázati felhívás nemzeti felsőoktatási ösztöndíj elnyerésére a 2017/2018. tanévre

Köszönet

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik a 2015. évi adójuk 1 %-át a Soproni Képzősök Baráti Köre alapítványnak adták.

az SKBK vezetősége


Állásfoglalás a kisgyermeknevelésről


A karunkon megrendezett nemzetközi szakértői találkozó résztvevői a kisgyermekkorral és a kisgyermekneveléssel kapcsolatban megfogalmaztak egy szakmai üzenetet.

Az üzenet magyar és angol nyelven letölthető.


 • Tanévnyitó ünnepség a Benedek Elek Karon

  2016.09.15., csütörtök

  A Nyugat-magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar Kari Tanácsa 2016. szeptember 9-én 10 órai kezdettel tartotta tanévnyitó nyilvános tanácsülését.

  Tovább ->

 • Dr. Varga László

  Habilitált doktor a Benedek Elek Pedagógiai Karon

  2016.07.12., kedd

  Dr. Varga László egyetemi docens a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar "Oktatás és Társadalom" Neveléstudományi Doktori Iskolájában habilitált doktori címet szerzett neveléstudományok tudományágban.

  Tovább ->

 • Benedek Elek Emlékérem a Kar amerikai vendégprofesszorának

  2016.06.21., kedd

  A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM Benedek Elek Pedagógiai Kar Dr. ANDREA M. NOEL professzor, Fulbright – ösztöndíjas részére a Kari Tanács egyetértésével és jóváhagyásával a State University of New York at New Paltz Department of Elementary Education és a Nyugat-magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedag...

  Tovább ->

 • Új nemzetközi kapcsolat a Benedeken

  2016.06.13., hétfő

  Dr. Varga László, a BPK dékánhelyettese, egyetemi docens az Erasmus+ Tanári Mobilitási Program keretében a Kanári–szigeteken lévő La Laguna Egyetem vendége volt.

  Tovább ->

 • Miniszteri szakmai elismerést kapott Karunk két oktatója

  2016.06.08., szerda

  Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2016. június 7-én Dr. Józsa Éva DLA egyetemi docens részére Brunszvik Teréz-díjat, valamint Dr. Varga László egyetemi docens, tudományos és külügyi dékánhelyettes részére Apáczai Csere János-díjat adományozott.

  Tovább ->

 • Madarak és Fák Napja Emlékerdő avatás a Soproni Parkerdőben

  2016.05.19., csütörtök

  2016. május 10-én délelőtt a Madarak és Fák Napján a Benedek Elek Pedagógiai Kar, a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. és az Országos Erdészeti Egyesület Soproni Helyi és Hallgatói Csoportja közös szervezésében emlékerdő avatásra gyűltek össze a soproni óvodák és a soproni és Sopron környéki iskolák gyerm...

  Tovább ->

 • Tanévzáró tárlat

  2016.05.18., szerda

  A Művészeti és Sporttudományi Intézet Vizuális Tanszéke Galériájában megnyílt a 2015/16-os tanév évzáró tárlata. A kiállításon az elmúlt két szemeszter folyamán készült hallgatói munkákból válogattak a rendezők, a tanszék oktatói.

  Tovább ->


-- További hírek --


Régi hírek

A régi hírek megtekintése: