Üdvözöljük a Benedek Elek Pedagógiai Karon!


Alkalmassági vizsga a nyelvi specializációkra

A leendő I. évfolyamos hallgatóknak a német nyelv az óvodában és az angol nyelv az óvodában specializációra a nyelvi alkalmassági vizsgát 2014. augusztus 27-én 12:00 órakor tartjuk.

Az alkalmassági vizsgát tenni szándékozó jelentkezőket szeretettel várjuk! Pontos eligazítást a helyszínről a gólyatábor keretében kap mindenki!

Üdvözlettel:
A nyelvi specializációk oktatói


Gólyatábor 2014

Kedves új hallgatónk!

Szeretnénk meghívni első egyetemi programodra, a 2014. augusztus 26. (kedd) és 2014. augusztus 30. (szombat) között zajló Gólyatáborba. További információk itt.


Tisztelt Leendő Egyetemi Polgár!

Gratulálunk a sikeres felvételihez!

Ezúton szeretnénk meghívni első egyetemi programodra, a 2014. augusztus 26. (kedd) és 2014. augusztus 30. (szombat) között zajló Gólyatáborba.

Regisztráció 2014. augusztus 26-án 15-17 óráig tart, pontos megjelenés elvárt!

A tábor alatt beavatunk az egyetemi életbe, megmutatjuk a NEPTUN egységes tanulmányi rendszer használatát, segítünk a kötelező beiratkozásban a 2014/2015-ös tanévre, megismerkedhetsz az egyetemi kulturális és szórakoztató élettel, körüljárhatod a várost, ahol a következő éveidet fogod tölteni, valamint megismerkedhetsz és a feladatokon keresztül közelebb kerülhetsz - akár a későbbi életedre szóló barátságokat köthetsz - leendő évfolyam/csoporttársaiddal.


Kedves Kisgólyák!

Nagyon nagy lelkesedéssel készülődünk a Gólyatáborra!

Ötletes, játékos, izgalmas, eseménydús programokkal készülünk nektek. A nevetés garantált!
Emellett nem maradhat el a tanulmányaitokhoz szükséges információk megszerzése, mi ezt is biztosítjuk itt majd nektek!


Lehetőség a "Benedek Elek Pedagógiai Kar
Bázisóvodája"
cím elnyerésére

A Nyugat-magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar óvodapedagógus hallgatói számára a területi szakmai gyakorlatok minőségének garantálása érekében bázisóvodai hálózat kialakítását kezdi el a Nyugat- és Közép-Dunántúli régióban.


Állásfoglalás a kisgyermeknevelésről


A karunkon megrendezett nemzetközi szakértői találkozó résztvevői a kisgyermekkorral és a kisgyermekneveléssel kapcsolatban megfogalmaztak egy szakmai üzenetet.

Az üzenet magyar és angol nyelven letölthető.


Displaying results 1 to 7 out of 36

Page 1

Page 2

Page 3

Page 4

Page 5

Page 6

Next >


-- További hírek --


Régi hírek

A régi hírek megtekintése: