Megközelítés autóvalNagyobb térképre váltás

Megközelítés vonattal

A vonat a soproni vasútállomásra érkezik. A vasútállomás mellett taxiállomás található, azonban igénybe vehető a helyi tömegközlekedés is.

 

A tömegközlekedés használata esetén bármelyik buszt igénybe vehetik, amelyik a Jereván lakótelep felé halad. Az egyszerűség kedvéért az 1-es vagy a 2-es jelű autobuszjáratot ajánljuk, ezek napközben 20 percenként közlekednek. A Kisalföld Volán soproni helyi közlekedési menetrendje itt megtekinthető.

 

A felszállás a 'GYSEV pályaudvar', a leszállás 'Lackner Kristóf utca' megállóknál történik. Az utazás időtartama kb. 8-10 perc. A helyi közlekedési díjtájékozatató itt megtekinthető.

 

Miután leszálltak a Lackner Kristóf utcában, át kell menni az utcát keresztező zebrán, majd egyenesen kell tovább haladni a Ferenczy János utcán. Az NYME BPK épülete kb. 200 m-re található.

 

FONTOS! A vasúti pályaudvar előtt két buszmegálló is van, az egyikben a Lővér szálló, a másik a Jereván lakótelep felé tartó járatok állnak meg. A Jereván lakótelep felé tartó járatok megállója mellett egy gyógyszertár található. A félreértések elkerülés végett érdeklődjenek a buszsofőrnél.

 Megközelítés a vasútállomás felől nagyobb térképen való megjelenítése

Megközelítés autobusszal

A Sopronba érkező autobuszok végállomása a Lackner Kristóf utca és a Ferenczy János utca sarkán van. Az NYME BPFK épülete (Ferenczy J. u. 5) innen kb. 200 m-re található.

 Nagyobb térképre váltás